Tweewielerhuis
S. De Vries

Fietsen

Nieuwe fiets?

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten fietsen. Onze specialiteit van de laatste jaren is fietsen met trapondersteuning. WE hebben niet alles op voorraad maar kunnen complete collecties van meerdere merken leveren,hieronder benoemen we een aantal.

Voor de smallere beurs zijn fietsen met trapondersteuning leverbaar. Denk hierbij aan VYBER en Pointer. Hiervan zijn, net als van alle andere fietsen met trapondersteuning, demomodellen aanwezig.

Ook voor merken als VYBER, PointerAzor en Rih bent u bij ons aan het goede adres.

Voor de kleintjes id het speciaal Loeki.

Uiteraard staan wij u ook ook terzijde met het verzekeren van uw nieuwe rijwiel. Met behulp van Enra en Unigarant zorgen we dat u onbezorgd op weg kunt. Accessoires leveren we in vele soorten en maten. Denk aan regenkleding, fietstassen en kinderzitjes.

Tot slot zijn we ook deelnemer bedrijfsfietsenprojecten. Onder andere van Bedrijfsfietsen Nederland en Nationale Fiets Projecten. U ziet het, voor iedere wens en voor iedere portomonee bedenken we een passende oplossing. Wij zijn tevreden als u met een goed gevoel ons pand verlaat.

 

Vyber Ride E1

Vanaf 24 juli is Tweewielerhuis De Vries Noordhorn exclusieve dealer van Vyber E-bikes in het Westerkwartier en regio

Deze e-bikes hebben opnieuw uitstekend gepresteerd tijdens verschillende fietstesten! De Vyber Ride E1 Pro bijvoorbeeld heeft een indrukwekkende score van 8.1 behaald in de welbekende AD Fietstest. Bovendien heeft de Vyber Ride E1 Pro uitmuntend gepresteerd tijdens de Kieskeurig E-bike Duurtest.

In 2018 werd de eerste Vyber E-bike op de markt gezet vanuit een sterke ambitie: bewijzen dat het anders kan. Vyber staat voor vibratie, of eigenlijk: opschudding. Want de markt opschudden en de fietsenwereld op zijn kop zetten, is wat Vyber wil.

Als een rebel in een fietsenstalling vol gevestigde merken. Vyber zal laten zien dat topkwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Oprichters Ruud en Peter zien het als hun persoonlijke missie om fietsers en fietsretailers te verrassen met een competitieve prijswinnende e-bike die iedere fietser een glimlach van oor tot oor bezorgt.

Meer informatie over dit merk op www.vyber.com

 

Laat u uitgebreid informeren bij Tweewielerhuis De Vries Noordhorn over deze klasse apart Ebikes.

Tweewielerhuis S. de Vries
Noorderweg 2
9804 RM Noordhorn
Tel.: 0594-502066
www.devriestweewielersnoordhorn.nl

Dealer van onder andere Batavus, Rih, K3, Pointer, Azor, Loeki en Linbike U vindt ons in het dorp zelf!!!!!