Nieuwe fiets?

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten fietsen. Onze specialiteit van de laatste jaren is fietsen met trapondersteuning. De complete collecties van meerdere merken zijn bij ons te verkrijgen; hieronder benoemen we een aantal.

Voor de smallere beurs zijn fietsen met trapondersteuning leverbaar. Denk hierbij aan Pedelec en Qwic. Hiervan zijn, net als van alle onder fietsen met trapondersteuning, demomodellen aanwezig.

Ook voor merken als Pointer, Azor en Rih bent u bij ons aan het goede adres. Voor de kleintjes hebben we een uitgebreide collectie Loekie fietsen. Bijvoorbeeld de Dora en de Dingo.

Uiteraard staan wij u ook ook terzijde met het verzekeren van uw nieuwe rijwiel. Met behulp van Enra en Unigarant zorgen we dat u onbezorgd op weg kunt. Accessoires leveren we in vele soorten en maten. Denk aan regenkleding, fietstassen en kinderzitjes.

Tot slot zijn we ook deelnemer bedrijfsfietsenprojecten. Onder andere van Bedrijfsfietsen Nederland en Nationale Fiets Projecten. U ziet het, voor iedere wens en voor iedere portomonnee bedenken we een passende oplossing. Wij zijn tevreden als u met een goed gevoel ons pand verlaat.